3 september 2024

Op 3 september 2024 zal het 125 jaar geleden zijn dat Alfred Grisar samen met enkele getrouwen de eerste stappen gezet hadden om een omnisportclub op te richten. Een club destijds ongezien op het continent. Deze club zou Beerschot genoemd worden.


Lees meer...
13-04-2024 1937-1938 Online
13-03-2024 1936-1937 Online.
13-02-2024 1935-1936 Online
13-01-2024 1934-1935 Online
13-12-2023 1933-1934 Online
13-11-2023 Shirtsponsors 1973-2024 online

Statistieken
Spelers:857
Tegenstanders:11480
Clubs:393
Wedstrijden:4799
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
Wedstrijd van de dag...
Vandaag... 34 jaar geleden.
21-04-1990
1e Klasse
K.V. Mechelen - K. Beerschot V.A.V.
Koninklijke Voetbalclub Mechelen Koninklijke Beerschot Voetbal & Atletiek Vereniging
 
Jarige van de dag...
Vandaag... 62 jaar geleden.
21-04-1962
Geboortedag:
Frank Simons
Frank Simons
 
Profiel Rudolf Belin
Rudolf Belin
Rudolf "Rudi" Belin
Voorna(a)m(e)n: Rudolf
Achternaam: Belin
Roepnaam: Rudi
° 04 nov. 1942, Zagreb Socialistische Federale Republiek Joegoslavië
Nationaliteit: Joegoslavië Socialistische Federale Republiek Joegoslavië
Periode:
01-07-1970 -> 30-06-1972
Positie: Verdediger

Loopbaan
G.N.K. Dinamo Zagreb van 01-07-1959tot 30-06-1970
K. Beerschot V.A.V. van 01-07-1970tot 30-06-1972
G.N.K. Dinamo Zagreb (Trainer T1) van 01-07-1977tot 30-06-1978
G.N.K. Dinamo Zagreb (Trainer T2) van 01-07-1982tot 31-08-1983
G.N.K. Dinamo Zagreb (Trainer T1) van 01-09-1983tot 31-12-1983
C.N.S.C. Toronto Croatia (Trainer T1) van 01-05-1989tot 30-06-1989
Nationaal Team Irak (Trainer T1) van 01-09-2001tot 31-12-2001

Internationale Loopbaan
A-teamSocialistische Federale Republiek Joegoslavië van 1963tot 1969=> 29 (6)

Statistieken
De onderstaande cijfers zijn gebaseerd op gegevens in onze databank.
Competitie Beker Tornooi Vriendschappelijk Europa Totaal
29 (1) (3,4) 5 (0) (0,1) 2 (0) (0,1) 13 (4) (0,4) 3 (0) (0,0) 52 (5) (3,10)

Palmares
SeizoenTrofeeLandTeamType
1962–1963BekerwinnaarSocialistische Federale Republiek JoegoslaviëG.N.K. Dinamo ZagrebClub
1962–1963Jaarbeursstedenbeker finalistUEFAG.N.K. Dinamo ZagrebClub
1963–1964BekerfinalistSocialistische Federale Republiek JoegoslaviëG.N.K. Dinamo ZagrebClub
1964–1965BekerwinnaarSocialistische Federale Republiek JoegoslaviëG.N.K. Dinamo ZagrebClub
1965–1966BekerfinalistSocialistische Federale Republiek JoegoslaviëG.N.K. Dinamo ZagrebClub
1966–1967JaarbeursstedenbekerUEFAG.N.K. Dinamo ZagrebClub
1967–1968Finalist Europees KampioenschapSocialistische Federale Republiek JoegoslaviëNationale PloegClub
1968–1969BekerwinnaarSocialistische Federale Republiek JoegoslaviëG.N.K. Dinamo ZagrebClub